keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Hansenberg

At first something very important that I've forgotten to do before: the link to the official page of the project! A lot of material about why we are here and some proper pictures. Please pay a visit!
LINK Project

And now, if you'll excuse me, I'll continue in Finnish and maybe some Swedish as the official page is in English anyway.

***

Keräsin yhteen kuvia Hansenberg-koululta, jossa olemme vieraina. Alla muutamia otoksia uudesta puolesta, jossa on erittäin mielenkiintoisia ja moderneja oppimisympäristöjä.

Här har jag samlat ihop några bilder från skolan Hansenberg där vi är gäster. Väldigt intressanta och moderna inlärningsmiljöer.


Upea näkymä ruokalasta! Koko kahden kerroksen korkuinen lasiseinä suoraan kauniiseen luontomaisemaan!

  Kokonaiskuvaa rakennuksen sisätilasta. Vasemmalla ja oikealla avoimet, toisen kerroksen "luokkatilat", keskellä kuvan takaosassa ruokala näköaloineen. Kuten näkyy, osassa toisen kerroksen luokkatiloja ei ole lainkaan seiniä ja niinpä niistä on suora näkyvyys ja kuuluvuus toisiin tiloihin. Sen sijaan kulkuyhteydet ovat toisessa kerroksessa rajatut. Ratkaisu on mielenkiintoinen ja herättää myös jonkin verran kysymyksiä, joihin ehkä ehdimme vielä saada vastauksen...


 Yksi toisen kerroksen seinättömistä tiloista lähempää.


Olisiko kampaajaopettajien huone? Lasinen koppi käytävien keskellä, mutta sentään oven takana.


 Kampaamon vastaanottotiski

Vertailun vuoksi perinteinen luokkatila, jossa Lego-tehtävä pantiin alulle.

Keskittynyttä työskentelyä deadlinen alla, tosin paine ei vielä ollut aivan huipussaan...


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu